Врњачка Бања: "Србија у ритму Европе"

На такмичењу "Србија у ритму Европе" које је одржано у Нишу, победиле су ученице из Врњачке Бање. Признање је, осим победницама, припало и тој општини која ће бити домаћин наредном такмичењу.

Шесточлана екипа врњачких ученица освојила је прво место на такмичењу Србија у ритму Европе. У конкуренцији двадесетак градова и општина, биле су најбоље.

"Када смо победиле биле смо препуне јаких емоција, и слободно могу рећи да су то најјаче емоције које сам ја доживела до сада. Још увек се јежим када гледам наступ или проглашење победника", каже певачица Катарина Богићевић.

Сваки град представљао је неку амбасаду, ове девојке амбасаду Француске и то песмом Ж-тем Ларе Фабијан.

Плесачица Ивона Ивановић каже да је кореографија у односу на претходне две године била доста захтевнија: "била је доста динамичнија што је нама плесачицама било јако добро, јер се све бавимо модерним плесом".

Пут до успеха био је напоран. Победа и обавезује, о чему сведочи Срђан Удовичић, координатор општине Врњачка бања за "Србија у ритму Европе": "Иза нас је не вишемесечни већ вишегодишњи рад, оно што нам тек предстоји у наредних годину дана јесте јак рад, јер треба угостити преко 20 делегација, општина и градова који ће подржати ову манифеставију и преко 20 амбасада."

Захваљујући успеху екипе Врњачке Бање, овај туристички центар, наредне године биће домаћин такмичења "Србија у ритму Европе".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво