"Лидл Србија" отвара продавнице 11. октобра

Компанија "Лидл Србија" почеће са радом 11. октобра отварањем 16 продавница у 12 градова широм земље, потврђено је РТС-у. Потрошаче ће дочекати више од 1.000 продаваца и асортиман од 1.500 производа. До краја године још седам продавница.

Грађани Београда, Бора, Зрењанина, Крагујевца, Лесковца, Ниша, Новог Сада, Смедерева, Сомбора, Суботице, Ужица и Шапца први ће имати прилику да у купују домаће и робне марке "Лидла" у продавницама те компаније.

Мартина Петровић из Сектора корпоративних комуникација "Лидл Србија" рекла је за РТС да ће у Београду бити отворено пет објеката – на Коњарнику, Видиковцу, Трошарини, Новом Београду и у Борчи.

"Потрошачима ћемо понудити асортиман од 1.500 производа, али оно што је посебно важно јесте да ћемо наставити са ширењем малопродајне мреже са седам нових продавница до краја године и наравно са још продавница у месецима који долазе", рекла је Мартина Петровић.

Иначе, компанија "Лидл Србија" саопштила је да су у том предузећу узбуђени што ће следеће недеље моћи да услуже потрошаче.

"Верујемо да ћемо задобити њихово поверење кроз пажљиво одабран асортиман производа са најбољим односом цене и квалитета и понуду јединствених 'Лидл' брендова који им до сада нису били доступни у Србији", рекла је Мартина Петровић.

"Лидл" продавнице у Србији су стандардизоване и грађене по новијем концепту, који подразумева модернији дизајн, већи продајни простор, пространија паркинг места, више природног светла, већу енергетску ефикасност и атрактиван изглед у складу са циљевима "Лидла", наведено је у саопштењу.

У процес изградње продавница, компанија "Лидл Србија" активно је укључила домаћу грађевинску индустрију ангажовањем 200 подизвођача – пројектантских, надзорних и извођачких фирми.

Крајем 2010. немачки продајни ланац регистровао је фирму под називом "Лидл Србија". Тај савремени дисконт део је "Шварц групе". У нашој земљи има велики логистички центар у Новој Пазови, а за сада има 1.500 запослених.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво