Изабране две најуспешније пословне жене у Србији

Директорка предузећа "Novitas Consult" Марија Игњатовић и директорка путничке агенције "Travel Boutique" Ана Петровић изабране су за најуспешније пословне жене у Србији и представљаће је на регионалном такмичењу у Љубљани.

Марија Игњатовић и Ана Петровић ће се такмичити за престижну награду "Veuve Clicquot Business Woman Award" која се додељује за најуспешнију пословну жену у региону бивше Југославије.

Игњатовићева каже да већ пет година води предузеће за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом.

У њеној фирми ради 18 особа са инвалидитетом, али очекује да ће број запослених у наредном периоду бити већи.

"Наша мисија је да они буду срећни, запослени и повећају своје самопоуздање", навела је Игњатовићева и додала да је циљ такве особе оснажити као бића, чланове породице и друштва.

Предузеће се бави, наводи Игњатовићева, паковањем воћа и поврћа, као и паковањем канцеларијског материјала, рекламног материјала.

Ану Петровић је њена највећа страст – путовања, навела да 2010. године отвори туристичку агенцију "Travel Boutique" која се временом позиционирала као водећа агенција за индивидуална путовања.

У полуфиналу такмичења нашле су се и директорка компаније "Mat Media Plus" Ива Медић и власница атељеа и бренда "Boya Porcelain" Бојана Бркић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво