Аеродром "Никола Тесла" добитник престижне регионалне награде

Аеродром "Никола Тесла" освојио је престижну регионалну награду "Sarajevo Business Bridge Awards 2018" у категорији "Business of the year".

Награда је на свечаној церемонији у Парламенту БиХ уручена в. д. генералном директору aеродромa "Никола Тесла" Саши Влаисављевићу у присуству светских и регионалних политичких и пословних лидера, саопштио је аеродром.

Аеродром "Никола Тесла" награду је добио за остварене најбоље пословне резултате у последње четири године, значајан пораст авио-саобраћаја, јасну визију будућности у области одрживог развоја, тржишном учешћу и профиту, уз позитиван утицај на окружење.

Церемонија је организована у оквиру међународне пословно-инвеститорске конференције "Сарајево бизнис форум", која је девети пут у Сарајеву одржана 25. и 26. априла.

Престижна признања "Sarajevo Business Bridge Awards" додељена су у шест категорија компанијама и појединцима који су својим радом и иновативним идејама допринели развоју предузетништва и унапређењу инвеститорске климе у региону.

Прошлогодишњем "Сарајево бизнис форуму" присуствовало је око 1.400 делегата и 330 акредитованих новинара, а одржано је више од 300 директних сусрета пословних људи и привредника.

О значају скупа говори и податак да је од 2010. године конференција угостила више од 8.000 учесника из више од 50 држава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво