Аеродром "Никола Тесла" добитник престижне регионалне награде

Аеродром "Никола Тесла" освојио је престижну регионалну награду "Sarajevo Business Bridge Awards 2018" у категорији "Business of the year".

Награда је на свечаној церемонији у Парламенту БиХ уручена в. д. генералном директору aеродромa "Никола Тесла" Саши Влаисављевићу у присуству светских и регионалних политичких и пословних лидера, саопштио је аеродром.

Аеродром "Никола Тесла" награду је добио за остварене најбоље пословне резултате у последње четири године, значајан пораст авио-саобраћаја, јасну визију будућности у области одрживог развоја, тржишном учешћу и профиту, уз позитиван утицај на окружење.

Церемонија је организована у оквиру међународне пословно-инвеститорске конференције "Сарајево бизнис форум", која је девети пут у Сарајеву одржана 25. и 26. априла.

Престижна признања "Sarajevo Business Bridge Awards" додељена су у шест категорија компанијама и појединцима који су својим радом и иновативним идејама допринели развоју предузетништва и унапређењу инвеститорске климе у региону.

Прошлогодишњем "Сарајево бизнис форуму" присуствовало је око 1.400 делегата и 330 акредитованих новинара, а одржано је више од 300 директних сусрета пословних људи и привредника.

О значају скупа говори и податак да је од 2010. године конференција угостила више од 8.000 учесника из више од 50 држава.

број коментара 0 пошаљи коментар