Тржни центар "Биг фешн" отворен на Карабурми

Највећи шопинг центар на десној обали Дунава "Биг фешн" (Big Fashion), који се простире на око 32.000 квадратних метара и има више од 100 продавница светских и домаћих брендова, отворен је на Карабурми.

"Пројекат од 80 милиона евра, вредан је највише због тога што отвара преко 1.500 радних места", рекао је директор компаније "Big Shoping Centers" Ејтан Бар Зеев на данашњој свечаној церемонији отварања.

Такође је најавио и још један пројекат компаније на чијем је челу, "Биг шопинг центар" на Видиковцу, чије је отварање најављено за 2019. годину.

Градоначелник Београда Синиша Мали такође је присуствовао отварању, рекавши да је поносан на то што је од старе фабрике која је била у стечају направљен нови, модерни шопинг центар.

Истиче да сада станари Палилуле не морају да иду на Нови Београд да би обишли светске брендове већ им је то надохват руке.

"То је показатељ да градска управа брине да сви грађани имају једнаке услове", истакао је Мали.

Најавио је и реконструкцију Рузвелтове улице, радове на Ади Хуји, а све да би, како је рекао, Палилулу учинио бољим местом за живот.

Осим представника компанија и Малог, на свечаности се обратила и амбасадорка Израела у Србији Алона Фишер Кам, рекавши да су инвестиције које од израелских инвеститора све више пристижу у Србију добар знак поверења израелских инвеститора у Србију, али и Срба у израелске инвеститоре.

Црвену траку која је симболизовала отварање "Биг фешна", пресекли су директор компаније Palza Centers, која је један од учесника у пројекту, Рабија Шихаб и директор "Big Shoping Centers" Ејтан Бар Зеев, након чега је "Биг фешн" и званично отворен.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво