Директор "Хестил Србије": Железара послује у складу са планом

Председник Владе Србије Александар Вучић разговарао је са директором "Хестил Србије" Сихаи Сонгом о пословању Железаре у Смедереву, који га је обавестио да железара послује у складу са планом. То, како је наведено, значи да је постигнута пуна ефикасност у искоришћавању њених потенцијала и да је циљ ангажовање свих постојећих производних капацитета у кратком року.

Сихаи Сонг је на састанку, којем је присуствовао и амбасадор Кине у Београду Ли Манчанг, нагласио и да су радници задовољни својим статусом у компанији и висином личних примања, која су увећана од када је "Хестил" преузео Железару средином године, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Премијер Вучић је изразио задовољство што један од најважнијих индустријских објеката у Србији послује успешно и захвалио директору Сонгу и амбасадору Лију на подршци кинеске владе и кинеских компанија, коју пружају у реализацији добрих резултата железаре.

Акценат је стављен на завршетак инфраструктуре неопходне за даљи напредак у развоју пословања Железаре у Смедереву, који укључује изградњу нове пруге и луке на Дунаву, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво