Читај ми!

У току испитивање ухапшених због напада на Србе на Илиџи

Кантонално тужилаштво је саопштило да је у току испитивање ухапшених због напада на родитеље деце из Србије која су учествовала на међународном фудбалском турниру у Сарајеву. Након саслушања тужилац ће одлучити о даљим мерама против десеторице ухапшених.

У Кантоналном тужилаштву кажу да је рок за одлуку 24 часа од тренутка предаје, а ухапшени због напада на родитеље младих фудбалера предати су синоћ око 20.00 часова. Они се сумњиче за кривично дело насилничко понашање.

Претходно су прошли криминалистичку обраду у Полицијској управи Илиџа, након чега су, уз извештај о почињеном кривичном делу, предати у даљу надлежност тужилаштву Кантона Сарајево.

Сви ухапшени су из Сарајева и старости су од 20 до 28 година.

Мали фудбалери Фудбалског клуба Звездара, који су учествовали на међународном фудбалском турниру у Сарајеву и њихови родитељи, вратили су се ноћас у Београд, а, упркос инцидентима, освојили су две медаље.

Да подсетимо, родитељи младих фудбалера нападнути су у суботу у хотелу у сарајевском насељу Илиџа, а отац једног дечака задобио је и повреде ножем.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво