Сарајево, бег од загађења упола цене

Град Сарајево ће сваког викенда до 1. марта држављанима БиХ омогућити упола јефтиније карте за Требевићку жичару, јавља портал Кликс.

Градоначелник Сарајева Абдулах Скака је навео да је ово хитна мера која је усвојена као врста подршке грађанима Сарајева због загађења ваздуха у зимским данима.

"Свакодневно добијамо информације о високој загађености зрака. Желимо олакшати грађанима да изађу на чист зрак, да уживају у ваздушној бањи на Требевићу. Прошле године смо ову акцију поклонили само дијелу становништва, али ове године ћемо то омогућити свим бх. грађанима са намјером да их подстакнемо да на лијеп начин искористе викенде и да дођу на Требевић", рекао је Скака, а преноси портал Кликс.

Градоначелник истиче да је ово један од начина да се грађанима Сарајева олакшају дани када је високо загађење.

Из Града Сарајева је саопштено да ће од 11. фебруара до 1. марта сви држављани БиХ суботом и недељом моћи да купе повратну карту за Требевићку жичару по цени од три конвертибилне марке (180 динара).

Попуст ће се остварити уз одговарајући лични документ који је издат у Босни и Херцеговини.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво