У Грчкој ухапшен црногорски држављанин, одузето 104 килограма кокаина

Због шверца дроге у Атини је ухапшен црногорски држављанин М. T. Грчка полиција је ову акцију водила у сарадњи са америчком Управом за сузбијање наркотика (ДЕА).

Грчка полиција је ухапсила М. T. (45), заједно са двојицом албанских држављана.

"Претресом стана, полиција Грчке је пронашла око 104 килограма кокаина", сазнаје Радио-телевизија Црне Горе.

Грчка полиција је ову акцију реализовала у сарадњи са америчком ДЕА. 

Портпаролка грчке полиције Иоана Розиокоу додала је да су из стана у Агиос Димитриос Атика, који је служио као ексклузивно складиште, одузели 104 килограма и 114,7 грама кокаина који је био смештен у 102 пакета, с разним логотипима, преносе Вијести. 

Розиокоу додаје да је шеф криминалне организације странац који је био одговоран за куповину, складиштење и дистрибуцију великих количина кокаина, као и за праћење клијената и управљање новцем.

Други ухапшени био је одговоран за сигурност и чување кокаина, пренос потенцијалним купцима и трговину људима, док је трећи био одговоран за прикупљање новца у име организације, као и за трговину кокаином.

Против њих је покренута кривична пријава за кривична дела и кршење закона о "зависним супстанцама".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво