Комшић одговара Вучићу

Лидер демократске фронте Жељко Комшић "обратио" се председнику Србије Александру Вучићу поводом изјава Вучића последњих дана да је забринут евентуалном изборном победом Комшића за место члана Председништва БиХ.

"Пре свега желим напоменути господину Вучићу да ћу ја, уколико будем изабран, бити изабран гласовима грађана БиХ, а не како то господин Вучић каже, неком етничком већином, лепећи гласачима етикете на чело", рекао је Комшић, пренео је портал нап.ба.

Комшић је упитао и због чега Вучић последњих дана изражава "толику бојазан мојим евентуалним избором".

"Не величам ја усташку НДХ као ваш пријатељ Драган. Није моја странка правила спискове за прогон Срба у Мостару, у задњем рату, него странка вашег фаворита Драгана. Не забрањујем ја једнакоправност Срба у Мостару и Херцеговачко - неретванском кантону него странка вашег фаворита од чије победе не страхујете", тврди Комшић.

Он је упитао српског председника да ли му је драже да на месту члана Председништва види оне који величају усташтво, оне који су се "прославили" изгоном Срба и оне што и данас сматрају да Срби треба да буду грађани другог реда.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво