Туча у избегличком центру Салаковац, избоден мигрант

Једна особа је повређена у тучи двојице миграната у избегличком кампу Салаковац, код Мостара. Нападач је приведен и налази се у притвору, преноси портал vecernji.ba.

Повређена особа пребачена је у РМЦ "Сафет Мујић", где је задржан на лечењу, док је друга приведена и у притвору је, наводи портал vecernji.ba.

Након убиства мигранта у Великој Кладуши, ово је други случај где се у сукобу између миграната користило хладно оружје.

Иначе, МУП Херцеговачко-неретванске жупаније је у последња 72 сата привео неколико миграната који су откривени на подручју Чапљине, што је показатељ да они и даље пролазе кроз Херцеговину и покушавају да се домогну Хрватске, а потом и других земаља ЕУ.

Случај у Салаковцу је унео немир међу локалним становништвом и додатно нарушио сигурносно стање у овом делу Мостара.

Из МУП-а Херцеговачко-неретванске жупаније су поручили да предузимају мере као би заштитили локално становништво и спречили евентуалне нове инциденте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво