Црна Гора, свештеник СПЦ ипак неће бити председнички кандидат

Жељко Ројевић, свештеник Српске православне цркве, саопштио је да не може да прихвати предлог Српске коалиције да буде кандидат за председника Црне Горе, преноси Информативна служба СПЦ.

Од срца благодарим Српској коалицији на указаном поверењу и предлогу да, као нестраначка личност, будем кандидат за председника Црне Горе, изјавио је Жељко Ројевић.

Иако увиђам бројне проблеме у нашем друштву и држави, као и неопходност промена, објаснио је Ројевић, ипак такав предлог не могу да прихватим.

Као свештеник сам дужан да будем пастир свима и да своју еванђелску мисију не угрожавам световним ангажманом, нагласио је Ројевић.

Српска коалиција је претходно саопштила да ће Ројевић бити њен председнички кандидат на изборима у Црној Гори, који су заказани за 15. април.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се