Румунска влада "преживела" гласање о поверењу

Гласање о поверењу које је иницирала опозициона Либерална партија незадовољна владиним економским мерама за које тврди да су "популистичке и хаотичне", румунска влада предвођена социјалдемократама лако је "преживела".

За предлог о изгласавању неповерења гласало је 159 посланика од неопходних 233, преноси АП.

Током скупштинске расправе испред зграде парламента протестовало је око 2.000 људи који су узвикивали "Правда, не корупција!".

Последњих недеља Румуни су протестовали против владине одлуке да издвајања за социјалну заштиту пребаци на терет запослених, као и против планова о реформи правосудног система.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво