Курсна листа за 3. јун

Званични средњи курс: 117,9288

КУРСНА ЛИСТА БР.102 
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 03.06.2019. ГОДИНЕ

 

број коментара 0 Пошаљи коментар