Курсна листа за 11. јул

Званични средњи курс: 118,0537

КУРСНА ЛИСТА БР.130
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 11.07.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар