Курсна листа за 6. октобар

Званични средњи курс: 119,1733

 КУРСНА ЛИСТА БР.192
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 06.10.2017. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар