Почаст "краљу попа"

"Краљица попа" Мадона одала почаст Мајклу Џексону током свог концерта у лондонској арени "О2". Песму "Holiday", Мадона је завршила Џексоновим хитом "Wanna Be Starting Something". Америчке телевизијске мреже преносиће комеморацију "краљу попа".

Мадона је на концерту одржаном у суботу увече у Лондонској арени "О2" одала почаст Мајклу Џексону, на сцени на којој је "краљ попа" 13. јула требало да одржи први од укупно 50 опроштајних концерата.

Портрет Мајкла Џексона из младости појавио се на сцени док је Мадона изводила нумеру "Holiday", а у том тренутку појавио се и његов "двојник" обучен, баш као и Џексон, у бљештавом сакоу, белој мајици, са рукавицама на рукама и у белим чарапама.

Убрзо, Мадонину песму "Holiday" заменила је мелодија Џексоновог хита "Wanna Be Starting Something", али овог пута, ипак, без иједне речи.

Мадонином концерту у арени "О2" присуствовало је око 17.000 људи.

Више од 1.600.000 обожавалаца Мајкла Џексона пријавилo се за улазнице за комеморацију у Лос Анђелесу. Ипак, само њих 11.000 моћи ће уживо да присуствује комеморацији највећој музичкој звезди свих времена.

Комеморација ће бити одржана у уторак, у "Стејлпс центру", а биће подељено још 6.500 бесплатних улазница за суседну дворану "Нокија театар", у којој ће фанови "краља попа" моћи уживо да прате дешавања у "Стејплс центру".

Градске власти Лос Анђелеса припремају се за велику гужву у том делу града где се очекује око 700.000 људи.

За бесплатне улазнице за комеморацију Мајклу Џексону у уторак у "Стејплс центру" у Лос Анђелесу треба пуно среће, али свечаност неће тешко бити видети на америчким телевизијама.

Иако ће мали број Џексонових обoжавалаца бити у могућности да буде на комеморацији Мајклу Џексону, највеће америчке телевизијске мреже попут Еј-Би-Си и Си-Ен-Ен најавиле су да ће уживо преносити цео догађај који почиње у 10 часова по локалном времену.

Си-Ен-Ен, уз пренос за америчке гледаоце, на међународном каналу преносиће комеморацију и за остатак света.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво