Инцидент у школи у Перму, 15 повређених

Двојица ученика школе у руском граду Перму одговорна су за напад у којем је повређено 15 особа, од чега је 12 хоспитализовано, саопштили су локални званичници. Како се наводи, они су започели свађу уз употребу хладног оружја, а остали ученици и наставница су покушали да их зауставе, и тако су и сами задобили повреде.

До свађе је дошло за време часа, наводи агенција РИА Новости. Из школе је евакуисано 700 ученика, а настава је обустављена. У току је истрага, а нападачи су приведени.

Како преноси агенција Тас позивајући се на канцеларију градоначелника, нападачи су извели напад за време наставе, а деци се тренутно указује помоћ.

Формиран је кризни штаб на чијем челу је губернатор Максим Решетњиков.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво