Зорану Марјановићу одређен притвор до 30 дана

Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Зорану Марјановићу који се сумњичи за тешко убиство супруге, певачице Јелене Марјановић 2. априла 2016. године у Борчи.

Портпарол суда Бојана Станковић прецизирала је за Танјуг да је судија за претходни поступак донео решење којим је Марјановићу одредио притвор због постојања особитих околности да ће ометати поступак утицањем на сведоке.

Марјановић је саслушан касно синоћ, након чега је тужилаштво донело наредбу о спровођењу истраге против њега због сумње да је извршио кривично дело тешко убиство, рекла је Татјана Секулић. 

Министар полиције Небојша Стефановић је за ТВ Пинк рекао да је Марјановић синоћ приведен по налогу Вишег тужилаштва у Београду.

Стефановић је пружио подршку и признање полицајцима који су радили на овом случају наводећи да су били посвећени и уложили хиљаде сати рада како би дошли до доказа. 

О хапшењу Зорана Марјановића говорио је и председник Србије Александар Вучић. 

За тешко убиство запрећена је казна од 10 до 40 година затвора.

Марјановић је раније привођен, али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан, јер није било довољно доказа.

Зоран Марјановић је до четвртка био учесник ријалити програма на ТВ Пинку.

Тело певачице Јелене Марјановић пронађено је на насипу у Борчи 3. априла 2016. године.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 16. сеп 2017, 17:05) - anonymous [нерегистровани]

Policija

Koliko neznanja..Da li zaista mislite da je posle godinu dana profesionalnog rada policije,uhapsili čoveka eto tako radi reda.Policija skuplja dokaze svo vreme koje prezentuju javnom tužiocu koji na osnovu valjanosti tih dokaza donosi odluku o hapšenju i daljem postupanju po predmetu.

(субота, 16. сеп 2017, 16:50) - anonymous [нерегистровани]

ne verujem

da je policija otkrila neke nove dokaze posle godinu i po dana. Optužnicu drže dokazi,a voleo bih da policija izađe sa dokazima.