Стефановић: Марјановић приведен, суд данас о притвору

У Борчи је синоћ ухапшен Зоран Марјановић због сумње да је убио своју супругу певачицу Јелену Марјановић, потврдио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Министар полиције Стефановић је за ТВ Пинк рекао да је Марјановић синоћ приведен по налогу Вишег тужилаштва у Београду, а да суд за претходни поступак данас треба да одлучи о одређивању притвора.

Стефановић је пружио подршку и признање полицајцима који су радили на овом случају наводећи да су били посвећени и уложили хиљаде сати рада како би дошли до доказа.

"Полиција је радила свој посао, полицајци и људи који су радили на овом слуцају не спавају, не одустају и боре се сваког дана да се доде до резултата", истакао је Стефановић.

Напоменуо је и да је понекад, као у овом случају, потребно време да се прикупе докази који су валидни за суд и истакао да има поверење у људе који су то месецима радили и били веома заинтересовани да реше случај.

"Имам поверење у људе који су радили на томе да се ово убиство разреши. Некада је потребно време да се прикупе неке чињенице, да се прикупе валидни докази за суд, а када тужилац утврди да ли има довољно доказа онда иде хапшење по налогу тужилаштва", објаснио је Стефановић.

Зато очекује да ће случај ускоро добити и судски епилог.

"Људи из полиције знају шта раде и труде се да се што пре дође до осудујуће пресуде", рекао је министар.

Стефановић је рекао и да за сада не може да износи више детаља из истраге, али да очекује да ће више информација моћи да се обелодани током наредне седмице.

Тело певачице Јелене Маријановић пронађено је на насипу у Борчи 3. априла 2016. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво