Вучић: Подржао бих најстроже могуће казне за убиство žжена

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би подржао сваки закон којим би за убиство жена биле изрицане најстроже казне.

Александар Вучић је, на питање у вези са хапшењем Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге Јелене, рекао да Тужилаштво и полиција раде свој посао у овом случају, али да се мора урадити још много више, на разним пољима, како би било што мање насиља над женама и убистава.

Реч је, каже Вучић, о монструозном убиству, фотографије несрећне жене направљене после убиства су застрашујуће.

Застрашујући је, истакао је, и сваки покушај показивања симпатија према ономе ко је убио мајку свога детета.

"Такви монструми заслужују најстрожију казну", нагласио је председник Србије и поручио да је спреман и да би са радошћу подржао закон по којем би казне за такве злочинце биле најоштрије могуће.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво