Наставак акције "Арес", ухапшено 213 особа

Ухапшено је 213 особа, откривене две лабораторије за производњу марихуане и заплењено 385 килограма различитих врста наркотика и већа количина оружја и муниције, у наставку полицијске акције "Арес", саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Небојша Стефановић је рекао да је акција на сузбијању криминала, пре свега наркотрафикинга, настављена у 25 градова, а да је полиција поднела кривичне пријаве у редовном поступку против 258 осумњичених.

Овде можете погледати саопштење МУП-а о наставаку акције "Арес" 

Министар Стефановић је истакао да је у наставку акције "Арес" процесуирано више од 470 особа, који се сумњиче да су починили бројна кривична дела, пре свега неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољено држање оружја, превара, примање и давање мита, тешке крађе и друга кривична дела.

Према Стефановићевим речима, одузето је и 19 пушака, 15 пиштоља, једна бомба, као и 14 аутомобила од којих је десет украдено, и они су одмах враћени власницима.

Ресорни министар је поручио да ће се такве активности наставити и даље и да ће пре свега бити усмерене на сузбијање трговине наркотицима.

Истакавши да су у акцији "Арес" укупно ухапшене 573 особе и да је против још 460 лица поднета кривична пријава у редовном поступку, Стефановић је оценио да одлични резултати полиције и тужилаштва гарантују грађанима да ће Србија бити безбедна земља.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво