Прекид саобраћаја на барској прузи

На прузи Београд – Бар саобраћај је у прекиду на два места. На деоници Пожега-Ваљево, између станица Ластра и Самари стоји воз који је саобраћао из Београда за Краљево. У Каленићима стоји путнички воз који је из Врбнице саобраћао ка Београду, а у Косјерићу брзи воз који је из главног града саобраћао ка Бару.

Саобраћај на барској прузи између Пожеге и Ваљева тренутно је у прекиду на два места, сопштиле су "Железнице Србије".

На деоници Пожега-Ваљево, између станица Ластра и Самари, око 17.30 сати, воз који је саобраћао из Београда за Краљево наишао је на снежни нанос, чије је расчишћавање у току, али се за сада се не зна колико ће тај посао трајати.

Између железничких станица Каленићи и Косјерић, у поподневним часовима преврнула се друмска цистерна "Југопетрола, која је превозила бензин.

Приликом превртања цистерне бензин се излио, па је Министарство унутрашњих послова из превентивних разлога на овој деоници обуставило и друмски и железнички саобраћај док се не обави претакање бензина у другу цистерну.

Због тога у Каленићима стоји путнички воз који је из Врбнице саобраћао ка Београду, а у Косјерићу брзи воз који је из главног града Србије саобраћао ка Бару.

"Железнице Србије", како се наводи у саопштењу, због неприступачности терена и лоших временских услова нису успеле да организују аутобуски превоз за путнике три воза, који чекају да саобраћај буде нормализован.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво