"Узми рачун и победи", станове добили Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца!

У четвртом извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи" извучени су добитници два стана у Београду. То су Владимир Видосављевић из Београда и Весна Бургић из Блаца. У директном преносу на Првом програму РТС-а извучени су и добитници 14 аутомобила "фијат 500Л" као и добитници седам путовања. Остали добитници извучени су уз лајв стрим на порталу РТС-а, а извучено је укупно 208 награда.

18.40 – Добитник стана у насељу "Степа Степановић" је Владимир Видосављевић из Београда, а стан у насељу "Београд на води" добила је Весна Бургић из Блаца!

18.30 – Нови добитници аутомобила "фијат 500Л": Казмер Етер из Бачке Тополе, Зорка Теофиловић из Чачка, Зоран Милићевић из Краљева, Биљана Симендић из Пачира, Славица Петковић из Нових Бановаца, Деса Самарџић из Руђинаца и Драган Пауновић из Нове Вароши.

18.20 – У Грчку путују Душан Тркуља из Београда, Милош Којанић из Лапова, Александар Стевановић из Јагодине и Милован Кривокапић са Новог Београда. Добитници путовања у Париз су Ана Радивојевић из Раковице и Предраг Ђорђевић из Рековца, а путовања у Њујорк Златица Милић из Ниша.

18.10 – Првих седам добитника аутомобила "фијат 500Л": Иван Живић из Пирота, Бојана Цвитковац из Београда, Манојло Ђукић из Лештана, Биљана Глишић из Београда, Виолета Марчетић из Бачке Тополе, Сима Ђурковић са Карабурме, Сања Мијаиловић из Крагујевца.

За извлачење коверата били су задужени спортисти Дејан Томашевић и Давор Штефанек и глумци из спотова "Узми рачун и победи" Вања Недељковић и Милан Пајић.

Регуларност поступка надзирала је петочлана комисија, у којој су се налазили представници Министарства државне управе, Министарства финансија и Пореске управе, Министарства трговине, туризма и услуга и компаније "Мастеркард".

Имена свих добитника у року од три дана биће објављена на порталу РТС-а, у дневном листу Политика, као и на интернет страницама Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво