Брнабић: У квазидржави Косово не зна се ко пије, a ко плаћа

Премијерка Ана Брнабић изјавила је, поводом забране уласка грађанима са српским пасошем, да је то најбољи показатељ да се у "квазидржави" не зна "ко пије, ко плаћа".

"Чини ми се да све што у такозваној држави Косово раде јесте најбољи показатељ да је то квазидржава и да се тамо не зна ко пије, ко плаћа", рекла је Ана Брнабић новинарима у Новом Саду, после полагања камена темељца у за изградњу станова за припаднике служби безбедности.

Премијерка је истакла да то показује и колико је ситуација на Косову и Метохији несигурна.

"Саветник њиховог министра спољних послова је рекао да је забрањено да грађани са српским исправама прођу, Харадинај рекао да није забрањено, онда саветник опет да јесте", рекла је Брнабићева.

Дирекција граничне јединице косовске полиције донела је одлуку о непризнавању српских пасоша приликом уласка грађана на територију Косова и Метохије. Према одлуци граничне полиције, забрана уласка се не односи на особе које поседују личну карту и извод за децу са фотографијом. 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи