Стефановић: Лидери СзС не одлучују кога ће звати тужилаштво

Члан Председништва Српске напредне странке и министар полиције Небојша Стефановић оценио је данас да је скандалозно да лидери Савеза за Србију одлучују кога ће тужилаштво звати на разговор.

Небојша Стефановић је рекао да је скандалозно што поплаве у Београду, после обилних падавина, на било који начин коментаришу људу из СзС који, како каже, нису уложили ниједан динар у канализационе станице, наводи се у писаној изјави Стефановића.

Стефановић је рекао да је "за разлику од њихове небриге" у протеклих пет година за то одвојено 422 милиона динара, истакао је Стефановић.

"Држе придике они који се нису ни потрудили да, током своје власти, изграде неки насип, ефикаснији систем за пречишћавање воде, који нису макар неки километар канализационе или водоводне мреже израдили у насељима чија имена нису ни знали, а камоли да су их некад обишли. Уместо тога уграђивали су прескупе контејнере", нагласио је Стефановић.

Стефановић је навео да је "њихове катрастрофалне потезе, када је реч у косовској политици, тешко је и побројати" и поменуо постављања граница на Јарињу и Брњаку, измештања преговора из Уједињених нација под окриље Европске уније, до питања Међународном суду правде које је покренуло талас нових признања.

"Ђилас, Јеремић, Тадић, Обрадовић не могу да схвате да постоји неко, попут Александра Вучића, који се бори искључиво за народ, за разлику од лидера СзС које занима само новац грађана и математичка формула најбржег пребацивања тих пара у њихове новчанике", закључио је Стефановић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво