Срби са Косова који пешке иду ка Београду, стигли у Краљево

Група Срба са Косова и Метохије која је у петак кренула са Јариња пешке ка Београду, на митинг 19. априла у оквиру кампање "Будућност Србије", стигла је до Краљева, сазнаје РТС.

Срби са Косова су отишли у манастир Жичу где их је дочекала група грађана.

"За сада смо прешли стотинак километара. Није нам лако, с обзиром на то да су тешки временски услови. Надам се да ћемо да издржимо. Неће ништа да нас омете да деветнаестог стигнемо у Београд", каже Ненад Георгијев из Лепосавића.

Они ће се одморити и преспавати у Краљеву да би у недељу наставили пут.

Срби са Косова, који су се упутили пешке на митинг у Београду 19. априла, кажу да су се на тај потез одлучили како би показали подршку политици државног руководства и председнику Србије Александру Вучићу, јер у њој, виде једину гаранцију свог осптанка у јужној српској покрајини.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво