Јованов: Организовани криминал створио империју СББ

Драган Ђилас и његов сарадник Драган Шолак су финансијским трансакцијама у медијима и организованим криминалом створили имперују звану СББ, изјавио је потпредседник Главног одбора СНС-а Миленко Јованов.

Миленко Јованов у саопштењу истиче да је апсолутно тачна тврдња да финансијске трансакције у медијима Ђиласа и Шолака не само да подсећају на организовани криминал већ је управо то, како каже, организовани криминал.

Како каже Јованов, "жуте судије и жуто правосуђе саткано од брижљиво бираних кадрова на седницама партијских органа Демократске странке не дозвољава да се то клупко размрси".

"Али, то не треба да чуди, јер и у тој сфери шефује Драган Ђилас, његов сарадник Драган Шолак и њима слични. Да није тако, већ би се нашао начин да се истражи и обелодани како је и под којим околностима настала империја звана СББ, која покрива чак 54 одсто тржишта кабловских оператера и читаву мрежу телевизија, портала и слично", рекао је Јованов.

Наводи да империја звана СББ и данас преко "политичке папазјаније зване Савез за Србију", својих медија и лажних душебрижника из фантомских невладиних организација, покушава политичким притисцима и оркестрираном хајком да уништи "Телеком Србије".

"Како би комплетно тржиште телекомуникација и све електронске медије у Србији ставила под шапе тандема Ђилас-Шолак", додао је Јованов.

Раније данас Савез за Србију затражио је од надлежних органа да се испитају све финансијске трансакције у којима су претходних дана учествовали "Телеком", "Коперникус" и "Антена", јер су учињене на "нетранспарентан начин и на штету свих грађана Србије".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво