Савез за Србију: Испитати финансијске трансакције

Савез за Србију затражио је од надлежних органа да се испитају све финансијске трансакције у којима су претходних дана учествовали "Телеком", "Коперникус" и "Антена", јер су учињене на "нетранспарентан начин и на штету свих грађана Србије".

"'Телеком'' је купио Коперникус за цену четири пута већу од реалне и куповина у тренутку када тај кабловски провајдер, према званичном решењу антимонополске комисије, има само 2,7 посто учешћа у тржишту, представља потез који подсећа на сценарио организованог криминала", навео је Савез у саопштењу.

Савез захтева јасан одговор одакле "Срђану Миловановићу, наводном купцу свих медија које је поседовала 'Антена', додатних 80 милиона евра, јер је њему од продаје 'Телекому' припало максимум 100 милиона".

"Уколико се надлежни органи оглуше о преиспитивање овог, верујемо, скандалозног прања новца, поручујемо свим одговорнима да ће у будућности одговарати за своја недела", указао је Савез.

Према Савезу, јасно је да је у свим овим куповинама и продајама медија реч о организованом криминалу, уз сарадњу са највишим државним структурама, са јединим циљем – "да се Александар Вучић уз помоћ енормног новца и медијских обмана што дуже одржи на власти".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара