Припреме испред Палате "Србија" и током ноћи, дочекане 24 делегације

До 22 часа дочекане су 24 делегације која је у Београд стигла како би присуствовала свечаности поводом инаугурације Александра Вучића. Током вечери су допутовали и председник Словеније Борут Пахор, српски члан Председништва БиХ Младен Иванић и потпредседник владе Руске Федерације Дмитриј Рогозин и потпредседник Сталног комитета Свекинеског народног конгреса Ђи Бингсјуен.

Кључни припремни радови су завршени, али се на организацији дочека хиљада званица које ће присуствовати свечаности ради и током ноћи.

У петак ће допутовати председници Црне Горе, Хрватске, и Македоније, бошњачки и хрватски чланови председништва БиХ, потпредседница Бугарске, председници турског, словачког и азербејџанског парламента.

Тада стижу и премијер Мађарске, аустријски канцелар, европски комесар за проширење и суседску политику Јоханес Хан, заменик помоћника америчког државног секретара Хојт Ји и многи други.

Сви они, али и око 5.000 осталих званица сутра ће у шест обновљених салона у Палати "Србија" моћи да виде историју, садашњост и будућност Србије.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво