СНС: Подршка борби против корупције

Поводом случаја Оливера Дулића, СНС је саопштио да подржава борбу против корупције и криминала. Изјаве функционера Демократске странке да је у питању политички прогон СНС сматра "врхунцем лицемерја", наводе у тој странци.

Српска напредна странка (СНС) саопштила је, поводом случаја Оливера Дулића, да подржава борбу против корупције и криминала, а изјаве функционера Демократске странке да је у питању политички прогон сматра "врхунцем лицемерја".

СНС наводи да поздравља борбу против криминала и корупције у Србији, коју, како пише, води лидер те странке Александар Вучић, и да пружа пуну подршку надлежним државним органима да се строго обрачунају са тим, највећим злом српског друштва.

СНС је изјаве челника Демократске странке да се у поступку против Оливера Дулића ради о политичком прогону, оценила да је у питању "врхунац лицемерја".

"Јер, да су они у праву то би значило да нико и никада не би смео да води битку против криминала и корупције, пошто ће у тој борби увек бити угрожени финансијски, а неретко и политички интереси", пише у саопштењу СНС.

Та странка подсећа да је случај Дулића први у последњих 20 година да се у Србији одговара за "злодела крупних политичких главешина" и истакла да промене у Србији ни неки политичари, а ни њихови медији више не могу да зауставе.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 07. окт 2012, 17:08) - anonymous [нерегистровани]

lepo

a gde su dva sata jeftinije struje

(субота, 06. окт 2012, 16:43) - tamara [нерегистровани]

tamara

Jedan od ciljeva SNS je upravo taj, borba protiv korupcije. Moraju da istraju u toj borbi jer dok se to ne resi nema ni ekonomskog ni socijalnog napretka u Srbiji.