Читај ми!

Tamara Salaški želi polufinale u Riju

Srpska atletičarka Tamara Salaški rekla je da joj je cilj plasman u polufinale na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Salaški je trenutno na pripremama u Sloveniji, a nedavno je ostvarila veliki uspeh, kada je ušla u finale Evropskog prvenstva u Amsterdamu.

"Moja očekivanja su da dam sve od sebe u kvalifikacijama, trčim što bolju trku i pokušam da uđem u polufinale, što bi za mene bio ogroman uspeh. Nakon 20 godina treniranja ovo je neverovatan uspeh i ovo je ono o čemu sam sanjala. Uzivaću u Olimpijskim igrama i pokusati da istrčim što bolju trku", rekla je Salaški na pripremama.

Salaški je nedavno ostvarila veliki uspeh, kada je ušla u finale Evropskog prvenstva u Amsterdamu, u kom je bila sedma.

Ona se za Olimpijske igre u Riju priprema u Sloveniji.

"Uslovi za trening su odlični, zato smo baš i odabrali ovo mesto. Posle Evropskog prvenstva smo par dana pravili pauzu i onda smo krenuli sa jakim treninzima. Za sada sve dobro prolazi", kazala je atletičarka Crvene zvezde.

Salaški će na stazu izaći 13. avgusta u 1.30 po srednjeevropskom vremenu, kada će se trčati kvalifikacije. Polufinale je zakazano za 15. avgust, a finale dan kasnije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара