Zvezda sa Fenerbahčeom u drugom kolu Evrolige

Šampioni Srbije košarkaši Crvene zvezde dočekuju Fenerbahče u utakmici drugog kola Evrolige. Utakmica u „Štark Areni“ počinje u 19.00, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Košarkaši Cevene zvezde dočekuju tim Fenerbahčea na svom terenu u „Štark Areni" u utakmici drugog kola Evrolige.

Oba kluba u duel ulaze veoma motivisana da dođu do prve pobede u novoj sezoni, jer su doživeli poraze u prvoj rundi elitnog takmičenja. 

Crveno-beli imaju prednost domaćeg terena, ali na drugoj strani ni tim Željka Obradovića, uz sav respekt za domaćina meča, nema manje ambicija da dođe do prve pobede na gostujućem terenu.

Utakmica košarkaša Crvene zvezde i Fenerbahčea u „Štark Areni" počinje u 19.00, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво