Borba za polufinale Kupa, Mega – Borac i Zvezda – Dinamik

Večeras će biti poznat i drugi polufinalni par Kupa Srbije. U niškom Čairu igraju Mega i Borac od 17 časova, kao i Crvena zvezda i Dinamik od 19.30. U polufinale borbe za „žućkovu levicu“ u četvrtak su se plasirali Partizan i FMP.

Sledi borba za drugo polufinale Kupa Radivoja Koraća. Prvo će na megdan Mega i Borac, a zatim će svoje mesto u nastavku takmičenja tražiti Crvena zvezda i Dinamik.

Mega je blagi favorit u prvom duelu. Tim iz Sremske Mitrovice trenutno je petoplasirani na tabeli regionalne ABA lige, dok je Borac ubedljivo prvi u domaćem prvenstvu sa pet pobeda više od drugoplasiranog Dinamika. S druge strane Borac u drugoj ABA lifi zauzima šesto mesto.

Meč između Mege i Borca počinje u 17 časova.

U drugom četvrtfinalnom duelu sastaju se Crvena zvezda i Dinamik. Crveno-beli u ovaj duel ulaze kao apsolutni favoriti. Zvezda je obezbedila prvo mesto ABA lige pred plej-of, dok je Dinamik na četvrtoj poziciji druge ABA lige i na drugom mestu domaćeg šampionata.

Večeras nas očekuju dva zanimljiva duela ekipa koje žele da se u najboljem svetlu pokažu pred punim Čairom.

Duel Crvene zvezde i Dinamika počinje u 19.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво