Maljković: Osećam veliku, istinsku sreću...

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da je ponosna što je njena ekipa deo nacionalnog olimpijskog tima.

"Osećam veliku, istinsku sreću što smo se priključili našim vrhunskim sportistima, koji su mnogo ispred nas, koji su godinama donosili medalje za ovu zemlju i pravili velike rezultate. Ponosni smo što smo deo tog tima, deo tima Srbije i što ćemo predstavljati našu zemlju u Riju. Ponosni smo što u košarci imamo obe selekcije prvi put, što je zaista ogroman uspeh", rekla je Maljković novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Košarkašice Srbije otputovale su na Olimpijske igre u Rio de Žaneiro.

Srbija će se u Riju takmičiti u Grupi B sa selekcijama Kanade, Španije, SAD, Senegala i Kine.

"Mi ćemo se, što je uvek bilo specifično za Srbiju i za naše gene, truditi da se borimo, da prikažemo inat, da pokažemo da je u sportu sve moguće, da možemo da pobedimo i one mnogo veće sile od nas", rekla je Maljković.

"Mislim da je svih ovih godina naš glavni argument uvek bio velika borba koja vodi čak do fanatizma, a kada to prikazati, ako ne na Olimpijskim igrama? Sa velikom srećom odlazimo u Rio, ponosni što smo deo svega ovoga i mislim da je Rio pravo mesto gde ćemo da pokušamo i mi da se približimo vrhunskim sportistima Srbije kad je ono najteže u pitanju a to je kontinuitet pravljenja dobrih rezultata", dodala je ona.

Kapiten reprezentacije Milica Dabović rekla je da je srećna i ponosna što je deo olimpijskog tima Srbije.

"Srećna sam i ponosna što sam medju najboljima na svetu, što sam deo tima Srbije. Mi ćemo truditi, daćemo sve od sebe, borićemo se da ostvarimo što bolje rezultate", rekla je Dabović.

Jelena Milovanović obećala je da će se njena ekipa dati sve od sebe od prvog do poslednjeg dana.

"Sve je već rečeno... Delim sreću sa svojim saigračicama, veliko nam je zadovoljstvo da predstavljamo Srbiju na ovakvom takmičenju. Jedino što možemo da obećamo je da ćemo dati sve od sebe od prvog do poslednjeg dana Olimpijskih igara. Nadam se da ćemo se raspoložene vratiti iz Rija", rekla je ona.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво