Читај ми!

Još jedna pobeda "orlova"

Srbija–Novi Zeland 83:79. Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Novog Zelanda u Vršcu u pretposlednjoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Svetski Kup. Zaigrali Krstić i Teodosić.

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Vršcu Novi Zeland sa 83:79 (24:22, 18:23, 19:15 i 22:19) u prijateljskoj utakmici.

Meč je obeležio povratak na teren kapitena Nenada Krstića i prvog plejmejkera Miloša Teodosića.

Novi Zeland je uglavnom vodio u prvom poluvremenu, da bi Srbija izjednačila u finišu tog dela igre. Posle toga su se timovi smenjivali u vođstvu, a "kiviji" su bili izuzetno raspoloženi za šut.

Srbija je meč prelomila tek u poslednjem minutu, kada je povela sa pet poena razlike nakon koša i dodatnog slobodnog bacanja Miroslava Raduljice.

Srbija će poslednji meč pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Španiju odigrati u nedelju u Pioniru, takođe protiv Novog Zelanda.

Ovako je protekao meč: 

22.30 - Završen je meč u Vršcu, Srbija je savladala Novi Zeland sa 83:79. 

21.55 - Završena je treća četvrtina, Srbija vodi 61:60. 

21.20 - Kraj prvog poluvremena, Novi Zeland vodi 45:42. 

20.55 - Gotova je prva četvrtina, Srbija vodi 24:22. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво