Читај ми!

Stanković: Slede dve mnogo važne utakmice za klub

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan prikazanom igrom tima u duelu sa Proleterom u osmom koli Superlige Srbije i istakao da se odmah okreću narednim mećevima na međunarodnoj sceni i predstojećem večitom derbiju.

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su nadigrali Proleter iz Novog Sada sa 3:0 a njihov strateg Dejan Stanković je bio zadovoljan prikazanom igrom ali je imao i zamerki na efikasnost napada uprkos visokom rezultatu.

"Mnogo dobra utakmica, kao što smo priželjkivali. Jedino što mogu da prigovorim je završnica, imali smo 10 zicera sa pet ili šest metara, to moramo da rešavamo ranije," rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

Strateg crveno-belih je istakao da se tim odmah posvećuje narednim važnim mečevima na međunarodnoj sceni sa Bragom u Ligi Evrope i večitom derbju protiv Partizana.

"Idemo dalje, posle pauze smo dosta dobro izašli, odigrali kvalitetan meč. Sad ulazimo u dve utakmice koje su mnogo važne za ceo klub i naše navijače, istakao je Stanković za klupsku TV.

On se posebno zahvalio navijačima koji su došli da pruže podršku ekipi na proslavi rođendana stadiona "Rajko Mitić", kao i ovacijama i čestitkama za njegov 43. rođendan.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво