Jović o golu protiv Leganesa: Prvi od mnogih

Fudbaler Real Madrida Luka Jović, posle prvenca u belom dresu protiv Leganesa (5:0), najavio je još golova u narednom periodu.

Srpski golgeter upisao se u Realu u finišu meča kada je glavom pogodio mrežu gostiju na asistenciju Danija Karvahala.

"Veoma sam zadovoljan. Napred Real", istakao je Jović u video poruci koju je objavio kraljevski klub, a potom se oglasio i na Instagramu.

"Važna pobeda. Konačno, prvi od mnogih", poručio je reprezentativac Srbije.

Jović je odmah posle utakmice dobio pohvale trenera Zinedina Zidana i saigrača Kazemira, ali i vodećih listova Marke i AS-a koji su ga prethodno kritikovali zbog "golgeterskog posta".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво