Зидан и Каземиро: Важан гол Јовића; АС: Луки сада лакше

Првенац српског голгетера Луке Јовића у дресу Реал Мадрида обрадовао је тренера Зинедина Зидана и његовог саиграча Каземира.

Јовић је коначно "пробио лед" у Реалу голом у 91. минуту против Леганеса (5:0) у утакмици Примере, када је главом искористио центаршут Данија Карвахала.

"Да ли сам срећнији због гола Родрига или Јовића? Подједнако ми је драго због обојице. Јако сам срећан због Луке, важан гол за њега", рекао је Зидан на конференцији за медије, преноси АС.

Бразилски везиста Каземиро додао је да се Србину исплатио вредан рад на тренинзима.

"Веома сам срећан због голова, посебно што је дао Лука. Напорно је радио на тренинзима, бори се сваки дан. Исто тако много голова постиже на тренинзима. Јако је важан играч за нас", хвали Каземиро бившег нападача Црвене звезде, Бенфике и Ајнтрахта из Франкфурта.

И лист АС, који је више пута критиковао Јовића због "поста", пише да ће му сада бити знатно лакше.

"Поново је Јовићу поништен гол због офсајда, а онда је главом "затворио рачун". Требало му је 313 минута да пронађе кључ. Сигурно ће му од сада живот бити лакши. Као и Реалу", закључује се у тексту угледног листа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво