Јовићев првенац у убедљивој победи Реала

Фудбалери Реал Мадрида савладали су на свом стадиону екипу Леганеса са 5:0 у мечу десетог кола Ла Лиге. Лука Јовић ушао је у игру у другом полувремену и успео да постигне свој први гол у дресу "краљевског клуба".

Лука Јовић успео је да постигне свој првенац у дресу Реала у убедљивој победи над Леганесом.

Српски нападач заменио је Бензему у 70. минуту, одмах након што је Француз постигао гол за 4:0.

Јовић је убрзо успео да затресе мрежу ривала, али је гол поништен због офсајда.

Ипак, српски фудбалер који је у Реал дошао из Ајнтрахта за 60 милиона евра успео је у 90. минуту да на веома сличан начин као код поништеног гола, буде одличан у скоку и смести лопту иза леђа голмана гостију.

Приметно је било велико одушевљење публике на "Сантјаго Бернабеу", саиграча из Реала, као и самог Луке.

У осталим мечевима Билбао је савладао Еспањол са 3:0, Бетис са 2:1 био бољи од Селте, истим резултатом Леванте је победио Сосиједад, док су Валенсија и Севиља одиграли нерешено 1:1.

Табела Ла Лиге:

Барселона 22, Реал 21, Гранада 20, Атлетико 20, Севиља 20, Сосиједад 19, Виљареал 17, Билбао 16, Осасуна 14, Леванте 14, Валенсија 14, Ваљадолид 14, Хетафе 13, Алавес 12, Бетис 12, Мајорка 10, Еибар 9, Селта 9, Еспањол 8, Леганес 5.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво