RTS na licu mesta: Raport pred meč Luksemburg - Srbija

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u utorak od 20.45 protiv Luksemburga meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Svesni da su šanse za plasman minimalne i da će svoju priliku morati da potraže kroz Ligu nacija, reprezentativci Srbije odradili su poslednji trenig. Selektor Tumbaković je na konferenciji za novinare najavio da će biti dosta izmena, a napadač Aleksandar Mitrović da je pred igračima novi početak i da imaju zašta da igraju.

Poraz od reprezentacije Portugalije u mnogome je umanjio šanse da se direktno iz grupe plasiramo na sledeće Evropsko prvenstvo. Da budemo realni šanse gotovo da i nemamo. Tako da predstojeći susret sa selekcijom Luksemburga naši najbolji fudbaleri dočekuju u sasim drugoj atmosferi. Svesni da će priliku za odlazak na Evropski šampionat tražiti preko Lige nacija u martu naredne godine. 

Selektor Ljubiša Tumbaković u Luksemburg je poveo 24 igrača. Među njima nema Luke Jovića i Dušana Tadića. Na konferenciji za novinare koja je održana u pravom šatoru smeštenom između stadiona i ulice, selektor Ljubiša Tumbaković i Aleksandar Mitrović izneli su svoja očekivanja pred ovaj susret.

Susret između Luksemburga i Srije igra se na stadionu Žozi Bartel čiji je kapacitet nešto više od osam giljada gledalaca.

Meč je na programu u utorak od 20.45 časova.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи