Тумбаковић: Биће много измена у тиму за Луксембург

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић изјавио је да очекује тешку утакмицу против Луксембурга и најавио много измена у тиму о односу на Португалију.

Тумбаковић је рекао да очекује тежак меч против Луксембурга, који се налази испред Србије на табели квалификационе Групе Б за одлазак на Европско првенство.

"Истина је да смо више причали о Португалији, али смо врло професионално пруступили и овом мечу. Зоран Филиповић и Момчило Вукотић су скаутирали оба ривала. Предрасуда је да су бодови сигурни, очекујем озбиљну борбу", рекао је Тумбаковић на конференцији за медије.

Како је навео, Луксембург има тим који завређује пажњу.

"Не правим алиби никакав, они иду миц по миц напред. Испред су нас на табели, имају гол разлику бољу. Тешко примају голове, тешко их и дају додуше. Желимо да остваримо добар резултат, али морамо добро да се напнемо за то."

Он је најавио доста нових играча у тиму, осим извесног изостанка повређеног Душана Тадића.

"Најбољи плејмејкер Европе, сјајан играч, али доктори кажу да му треба одмор од три-четири дана и ја им верујем. То је један моменат, али је и резултат са Португалијом издефинисао наш пут за даље. Биће још промена у тиму, даћу неким другим момцима шансу, желим сем на тренингу да их видим на терену", поручио је Тумбаковић.

Утакмица између Луксембурга и Србије игра се у уторак од 20.45 сати.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво