Митровић: Нови почетак, имамо за шта да играмо

Александар Митровић рекао је на конференцији за медије у Луксембургу да тренутак није лак, али да очекује да екипа наредне мечеве искористи за што боље упознавање са новим селектором Љубишом Тумбаковићем, како би спремно дочекала бараж за одлазак на Европско првенство.

Митровић је рекао да се екипа налази у тешкој ситуацији, али да гледа на све као на нови почетак, нарочито када је сарадња са селектором Тумбаковићем у питању.

"Осећај није најлепши, најбољи. Али, ово је неко нови почетак. Нови селектор је кренуо од нуле. Ниједан почетак није лак. Налазимо се у тешкој ситуацији, ништа више не зависи од нас. Остале су математичке шансе за останак у трци. Осећај ниле леп, али имамо још пар утакмица да завршимо квалификације до краја. Сви знамо да је у фудбалу све могуће", рекао је Митровић за конференцију за медије у Луксембургу.

Иако су шансе да се Србија на Европско првенство пласира кроз квалификације, "Орлове" очекује бараж као победнике групе Лиге нација.

"Треба искористити ове утакмице до краја да се још боље упознамо са селектором, да још боље схватимо његове идеје. Немамо превише времена, већ друга утакмица у два-три дана... Треба искористити сваку утакмицу, сваки тренинг да се што боље уогравамо. Видећемо шта ће се десити на крају, очекује нас и тај бараж. Имамо чему да се радујемо и за шта да играмо", рекао је нападач српске репрезентације.

Утакмица између Луксембурга и Србије игра се у уторак од 20.45.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво