FSS potvrdio, Krstajić više nije selektor

Fudbalski savez Srbije i Mladen Krstajić sporazumno su raskinuli ugovor o saradnji, a u narednom periodu Fudbalski savez Srbije doneće odluku o imenovanju novog selektora A reprezentacije, navodi se na sajtu FSS-a.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije održao je sednicu u Beogradu na kojoj je doneto nekoliko odluka, a najvažnija se tiče smene dosadašnjeg selektora Mladena Krstajića.

"Članovi Odbora za hitna pitanja izrazili su zahvalnost sada već bivšem selektoru A reprezentacije na veoma profesionalnom angažmanu, posebno na ostvarenom uspehu u Ligi nacija, i poželeli mu mnogo sreće i uspeha u daljoj karijeri. Zbog svega što je dao srpskom fudbalu, kao igrač i trener, a posebno ljudskih kvaliteta, Mladen Krstajić će uvek biti deo naše fudbalske porodice", navodi se u saopštenju FSS-a.

Krstajić je na klupi reprezentacije bio na 19 mečeva i ostvario je devet pobeda, uz po pet remija i poraza - uz gol razliku 30:21.

Odlukom Odbora za hitna pitanja u narednoj takmičarskoj sezoni Linglong Superlige neće biti podele bodova, a igraće se i dalje plej-of i plej-aut.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво