Veljko Paunović za RTS: Verujem u reprezentaciju Srbije

Nekada selektor mlade reprezentacije koja je osvojila Svetsko prvenstvo, sada trener Čikago fajera, Veljko Paunović rekao je da veruje u reprezentaciju Srbije i dodao da su pravi momci, zajedništvo i talenat ključ uspeha.

Osvrnuo se na njegovu ekipu Čikago fajera, pred kojom je nekoliko važnih utakmica u kojima Paunović očekuje dobro izdanje svojih izabranika, naročito na domaćem terenu. Pored toga, kako se bliži SP u Rusiji, sve više se slušaju saveti Veljka Paunovića za nacionalnu selekciju. 

"Pravi momci, talenat i zajedništvo. Mislim da je to prednost i da je jako važno da se okupe igrači koji imaju talenat, a mi to imamo. Da se okupe igrači koji mogu zajedno, koji veruju jedni drugima. Koji će moći zajedno da prođu kroz poteškoće, kojih će sigurno biti na Svetskom prvenstvu, da izađu jači, da nauče i da zajedno prođu kroz to", rekao je Veljko Paunović.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво