Fetel u Ferariju, Alonso u Meklarenu!

Ono o čemu se dugo spekulisalo u medijima i automobilskim krugovima danas je postalo zvanično – Sebastijan Fetel je novi vozač slavnog Ferarija! Ugovor je potpisan na tri godine. Fernanado Alonso se seli u Meklaren, prenosi Bi-Bi-Si.

Kada je početkom oktobra postalo jasno da će Sebastijan Fetel otići iz Red Bula, počelo je licitiranje sa imenom njegovog novog tima. Kao što je dugo i nagoveštavano, Nemac se seli u Italiju.

Četvorostruki šampion sveta potpisao je u četvrtak trogodišnji ugovor sa Ferarijem!

Istovremeno, zvanično je potvrđeno da će Fernando Alonso napustiti "Skuderiju" posle četiri sezone. I to nekoliko minuta pre objave dolaska Nemca u tim.

Fetel nije krio oduševljenje što će sesti u bolid slavnog italijanskog tima.

"Kada sam bio klinac, Mihael Šumaher je u crvenom bolidu bio moj najveći idol. Sada ću imati veliku čast da konačno dobijem priliku da vozim Ferari", izjavio je Nemac.

Istovremeno, Bi-Bi-Si je objavio da će posle epizode u Ferariju, Fernando Alonso karijeru nastaviti u redovima Meklarena.

Španski vozač, dvostruki šampion sveta, napustio je Maranelo dve godine pre isteka ugovora a rastanak je dogovoren sporazumno.

"Nije bilo lako doneti tu odluku, ali je brižljivo razmatrana od početka do kraja. Moja ljubav prema Ferariju bila mi je osnovna misao", rekao je prvak sveta za 2005. i 2006. godinu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво