Srpski tim gost RTS-a pred put na ZOI u Pjongačangu

Pred put na Zimske olimpijske igre u Pjongčangu, članovi srpskog tima bili su gosti RTS-a. Nevena Ignjatović, koja će nositi zastavu Srbije na ceremoniji svečanog otvaranja, očekuje uspešne igre i plasman među 15 najboljih.

Na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, od 9. do 25. februara, u alpskom skijanju učestvovaće Nevena Ignjatović, Marko Vukićević i Marko Stevović, a u nordijskom skijanju Damir Rastić.

Svi oni, uz trenere, bili su gosti RTS-a pred polazak na put u Južnu Koreju, a Nevena Injatović, koja će nositi zastavu na otvaranju, rekla je da je to velika čast za nju.

"Uzbuđena sam, jedva čekam. Drago mi je što je ostatak tima odlučio da ja nosim zastavu. Jedina sam devojka, a oni su svi kavaljeri. Plus, i rezultati stoje iza mene", rekla je Nevena za sajt RTS-a.

Što se ciljeva i očekivanja tiče, ona su usmerena na dobar nastup i osvajanje mesta koje će doneti bodove i za Svetski kup.

"Ne bih da stvaram sebi pristisak. Moram da se fokusiram, da radim sve kao što radim. Šesto mesto nedavno u Svetskom kupu je pokazalo da mogu dobro da skijam. Međutim, Olimpijske igre su drugo, druga staza, druga vrsta pritiska. Definitivno bi me zadovoljio plasman među prvih 15, što bi donelo i bodove za Svetski kup i bolji plasman na kraju sezone", dodala je Ignjatović.

Radio Televizija Srbije će kao i prethodnih 60 godina imati ekskluzivno pravo prenosa sa igara, i ovoga puta proizvesti više od 100 sati programa iz Pjongčanga.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво