Грбић: Надам се мечу против Пољака за медаљу

Селектор одбојкаша Србије Никола Грбић задовољан је пласманом у полуфинале Светског првенства, упркос томе што је екипа до пласмана међу четири најбоље стигла након другог максималног пораза од Пољске на турниру. Поручио је да ће у полуфиналу, без обзира на то да ли ће ривал бити САД или Бразил, морати много боље да се игра.

Одбојкашка репрезентација Србије поражена је од селекције Пољске са 3:0 (26:28, 26:28, 22:25) у сетовима, али је захваљујући поен количнику успела математички да обезбеди пласман у полуфинале СП у Торину, па су упркос поразу одбојкаши и селектор после утакмице били оптимистични.

Према речима селектора Грбића, није било реално да се понови фантастична партија против Италијана и поручио да би волео да екипа опет игра са Пољацима – за медаљу.

"Други пут смо играли против Пољака када је малтене све било решено. Први пут је то било када смо се већ квалификовали у трећу фазу, док смо сад изгубили пошто смо једном ногом били у полуфиналу. Надам се да ћемо се поново састати, овога пута у борби за медаљу и уверен сам да ће тада ситуација на терену бити знатно другачија", рекао је Грбић.

Поручио је да ће у полуфиналу, без обзира на то ко ће да буде ривал, Бразил или САД, морати много боље да се игра.

"Морамо много боље, али смо ми увек били на врхунском нивоу када смо имали ту неизвесност и 'морање'. Надам се да ће иста ситуација бити у полуфиналу", истакао је селектор Србије Никола Грбић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво