Србија против Аргентине за пласман међу шест најбољих

Одбојкашка репрезентација Србије, након победе над Француском, наредни меч Светског првенства које се одржава у Италији и Бугарској игра против Аргентине. Меч у Варни игра се од 16.00 часова, кретање резултата пратите на нашем порталу.

После велике победе над Француском неће бити времена за славље, јер следи дуел против Аргентине, која је без шанси да прође у завршницу и у меч ће ући потпуно растерећено, што ће нашем тиму знатно отежати посао.

У победу, ипак, не треба сумњати, јер сви у нашем тиму знају да нам три бода практично гарантују улазак у борбу за медаље.

Тим Николе Грбића пренео је 12 бодова и скор 4-1 из Барија у Варну, где ће му ривали после Француске бити још Аргентина и Пољска у борби за место међу шест најбољих.  

Србија има 14 бодова, два мање од првопласиране Пољске, и освајањем три бода би се нашла међу шест најбољих екипа на турниру.

Најбоље четири репрезентације из исто толико група иде у трећу фазу, уз још две другопласиране са највише бодова.

Утакмица између Србије и Аргентине игра се од 16 сати.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво