Читај ми!

Муке за организаторе Аустралијан опена - 21 меч померен за среду

Програм другог дана Аустралијан опена два пута је прекидан – прво због превеликих врућина, а онда и због кише, па је за среду померен 21 меч, од којих су неки започети, али има и оних који ће се играти од првог поена.

Организатори Аустралијан опена сусрели су се већ другог дана такмичења са великим изазовима због временских прилика у Мелбурну.

Програм на тениском комплексу у Мелбурну прекидан је у уторак неколико пута, због чега је на крају дана 21 меч померен за среду. Неки су започети, али много је и оних који ће се играти од првог поен.

Мечеви су данас прво прекинути због велике врућине, да би неколико часова касније киша натерала тенисере и тенисерке да се повуку са терена.

У среду почиње и такмичење у дублу, што ће организаторима додатно закомпликовати прављење распореда на већ заузетим теренима. 

Програм је испоштован само на највећим стадионима, односно теренима који су покривени кровом, где су одиграни сви мечеви укључујући тријумф Марија над Беретинијем, као и тесну победу Зверева над 103. играчем света.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић свој први меч одиграо је на "Род Лејвер арени", која је покривена кровом, а без већих проблема савладао је Шпанца Роберта Карбаљеса Баену.

У друго коло Аустралијан опена пласирао се Ласло Ђере, док су поразе доживели Миомир Кецмановић од Николаса Харија, као и Филип Крајиновић од Холгера Рунеа.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара